Ντέμι Μουρ & Σερ: Φτυστές σαν... αδελφούλες!

25.04.2013
Η εικόνα μιλά από μόνη της, όμως αν μιλά για καλό ή για κακό, ας το κρίνει ο καθένας μόνος του!

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και η Σερ (Cher) βρέθηκαν αμφότερες σε κοινωνική εκδήλωση, όπου και πόζαραν μαζί στον φακό, προκαλώντας τελικά ένα σωρό σχόλια.

Εκτός από τα… χρώματα και το πανομοιότυπο μαλλί τους, οι δύο γυναίκες έμοιαζαν πολύ και στο "παγωμένα ατσαλάκωτο" του μετώπου τους.

Στα 50 της χρόνια η Ντέμι και στα 66 η Σερ εντυπωσιάζουν (!) με την παντελή ανυπαρξία ακόμη και της πιο μικρής ρυτιδούλας έκφρασης στο μετωπάκι.

Και καλά η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία της στις παντός είδους πλαστικές επεμβάσεις. Η Μουρ, όμως, επιμένει ότι ακόμη αντιστέκεται στο νυστέρι.

Καλά… Ό,τι πεις! Εκτός και αν η διάσημη ηθοποιός ερμηνεύει τη λέξη "νυστέρι" με την κυριολεκτική της έννοια και μόνο, θεωρώντας το μπότοξ και τα λοιπά ενέσιμα, "κάτι άλλο".

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η Ντέμι έμοιαζε πολύ πιο υγιής και χαρούμενη από όσο την είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό που την είχε πάρει από κάτω –και λίγα λέμε- το κέρατο και ο χωρισμός της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher). Μακάρι να έχει αφήσει όλα τα άσχημα του παρελθόντος στο παρελθόν…

Ζ. Κ.