Στανίση: «Εγώ είμαι η νονά όλου του χρόνου»

25.04.2013
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Κατερίνα Στανίση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Εγώ κοιμάμαι όρθια και η τύχη μου δουλεύει. Όπου βρεθώ και όπου σταθώ με ρωτάνε αν είμαι εγώ η νονά με το κόκκινο φουστάνι της διαφήμισης. Η αγάπη που παίρνω είναι κάτι μοναδικό. Όταν μου έγινε η πρόταση αυτή, με ρώτησαν αν θέλω να είμαι η νονά και το δέχτηκα αμέσως, γιατί μου άρεσε πολύ», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, αλλά η νονά όλου του χρόνου. Όσο θα ζω, όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Χρήματα θα είναι; Που αυτόν τον καιρό δεν μας περισσεύουν βέβαια... Από αυτά που μπορώ... Τρόφιμα θα είναι σε ιδρύματα; Να τραγουδήσω για τον στρατό; Τα κάνω αυτά και είναι κάτι που μου πηγαίνει».

Η Στανίση έστειλε και το μήνυμά της στους επικριτές της: «Το χαίρομαι τόσο πολύ και δεν με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα πώς είναι βρε παιδιά; Δεν είναι η Ελλάδα αυτή; Ο καθένας ό,τι θέλει λέει. Η Ελλάδα δεν είναι το Ντουμπάι. Εγώ μεγάλωσα σε λαϊκογειτονιά, με το Πάσχα στην αυλή. Το σπιτάκι το εξοχικό, λιακάδα, ο άνθρωπος με το φανελάκι που ψήνει το αρνί... Η νονά έτυχε να είναι η Στανίση και πάει με την τουαλέτα. Τι έπρεπε να κάνω; Να πάω με την ποδιά για να δείξω πόσο απλή είμαι;"