Κλουμ: "Πληρώνω τα παιδιά μου για να φάνε υγιεινά"

16.04.2013
Νέες "εκπαιδευτικές μεθόδους" αποκαλύπτει η διάσημη γερμανίδα καλλονή - που μάλλον σοκάρουν.

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) έχει τέσσερα παιδιά, την 8χρονη Λένι, τον 7χρονο Χένρι, τον 6χρονο Γιόχαν και την 3χρονη Λου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η 39χρονη Κλουμ, έχει καταφέρει τα παιδιά της να πίνουν κάθε μέρα έναν δυναμωτικό χυμό φρούτων. Το θέμα είναι το πώς.

"Δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου δίαιτα με την έννοια της διατροφής και οι αποφάσεις που πήρα για το 2013 ήταν να ξεκινώ τη μέρα μου με ένα ποτήρι φρέσκο χυμό. Και το κάνω για όλους ως ιεροτελεστία. Ξεφλουδίζουμε ανανάδες, μήλα, λεμόνια, μπανάνες, ακτινίδια, τζίντζερ και μούρα και φτιάχνουμε νοστιμότατους χυμούς", παραδέχεται η Χάιντι προσθέτοντας όμως ότι καθώς μερικά από τα παιδιά της δεν τους αγαπούν τους χυμούς, έπρεπε να βρει κίνητρα.

"Αποφάσισα να τους δίνω ένα δολάριο για κάθε χυμό που τελειώνουν. Τα χρήματα μπαίνουν κατευθείαν στους κουμπαράδες τους και έχουν μαζέψει ένα σωρό χρήματα από την 1η Ιανουαρίου", συνέχισε η Χάιντι εξηγώντας όμως ότι ναι μεν υγιεινή διατροφή, όμως που και που επιτρέπεται σε όλους να ξεφύγουν από το πρόγραμμα για να μην καταντήσει και το φαγητό βαρετό.

"Όταν εγώ το ρίχνω έξω με το φαγητό τρώω ένα τεράστιο μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες, μαγιονέζα και κέτσαπ".

Ζ. Κ.