Δες πώς η Η&Μ ξεδιπλώνει το κορμί της Μπιγιονσέ!

16.04.2013
Εχει ένα από τα πιο ζηλευτά κορμιά του κόσμου και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Η καμπάνια H&M εξάλλου το αποδεικνύει... Η 31 ετών Mπιγιονσέ (Beyonce) επιδεικνύει το σώμα της ποζάροντας στον φακό. Πότε με κίτρινο μπικίνι, πότε με μαύρο, η Μπι είναι πανέμορφη ό,τι και να φοράει, δηλώνουν οι φωτογράφοι Ινέζ Βαν Λάμσγουιρντ (Inez van Lamsweerde) και Βινόντ Ματαντίν (Vinoodh Matadin). Η ίδια είπε πως πάντα της άρεσε ο τρόπος που η εταιρεία H&M προσέγγιζε τη μόδα. Οσον αφορά στη φωτογράφηση, το χάρηκε πολύ και δήλωσε πως επειδή έγινε σε τροπικο νησί, η αίσθηση ήταν πιο πολύ σαν να γυριζουν βίντεο κλιπ παρά διαφημιστική καμπάνια. Ε.Σ.

Εχει ένα από τα πιο ζηλευτά κορμιά του κόσμου και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.

Η καμπάνια H&M εξάλλου το αποδεικνύει... Η 31 ετών Mπιγιονσέ (Beyonce) επιδεικνύει το σώμα της ποζάροντας στον φακό. Πότε με κίτρινο μπικίνι, πότε με μαύρο, η Μπι είναι πανέμορφη ό,τι και να φοράει, δηλώνουν οι φωτογράφοι Ινέζ Βαν Λάμσγουιρντ (Inez van Lamsweerde) και Βινόντ Ματαντίν (Vinoodh Matadin).


Η ίδια είπε πως πάντα της άρεσε ο τρόπος που η εταιρεία H&M προσέγγιζε τη μόδα. Οσον αφορά στη φωτογράφηση, το χάρηκε πολύ και δήλωσε πως επειδή έγινε σε τροπικο νησί, η αίσθηση ήταν πιο πολύ σαν να γυριζουν βίντεο κλιπ παρά διαφημιστική καμπάνια.

Ε.Σ.