Πάλτροου: Χρωστάω τον γάμο μου στις... φήμες

15.04.2013
Συνεχίζει τις προσωπικές αποκαλύψεις η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Τι και αν ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) έχει δηλώσει δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η σύζυγός του, Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) έχει ανοίξει το στοματάκι της και μιλά για τα πάντα; Εκείνη δεν λέει να σταματήσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun" η 40χρονη σταρ αποκάλυψε πώς... ζευγάρωσε με τον αγαπημένο της σύζυγο.

"Έχει πλάκα γιατί τα περιοδικά είχαν αρχίσει τις φήμες ότι ήμασταν μαζι με τον Κρις πριν ακόμη γνωριστούμε. Και μετά, σε μια συναυλία που έδωσε στο Λος Άντζελες έγινε κάτι τρελό. Μια ηθοποιός με την οποία είχαν σχέση εκείνη την εποχή δεν εμφανίστηκε στη συναυλία και εκείνος θύμωσε τόσο που μου αφιέρωσε ένα τραγούδι λέγοντας 'αυτό είναι για το κορίτσι μου, την Γκουίνεθ Πάλτροου'", αποκάλυψε γελώντας η διάσημη ηθοποιός που δεν κατάλαβε τι της ήρθε...

"Και από εκείνη τη στιγμή τα περιοδικά άρχισαν να γράφουν ακόμη περισσότερα οπότε κάποια στιγμή σε μια συναυλία, ήρθε και με βρήκε η βοηθός του και μου ζήτησε να πάω στο τέλος στα καμαρίνια για ένα γεια... Ε, αυτό ήταν", θυμάται η Γκουίνεθ ευχαριστώντας τελικά τον Τύπο για την προσωπική της ευτυχία.

Η Πάλτροου και ο τραγουδιστής των Coldplay παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2003 και μεγαλώνουν μαζί τα δύο παιδιά τους, την 8χρονη Απλ και τον 6χρονη Μωυσή, ενώ ζουν μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης.

Ζ. Κ.