Σχόλασε ο γάμος των Όσμπουρν;

15.04.2013
Η γνωστή τηλεαστέρας και ο ροκ τραγουδιστής των Black Sabbath πυροδότησαν τις φήμες ότι ο γάμος τους περνάει μια δύσκολη φάση.

Η Σάρον (Sharon) και ο Όζι Όσμπουρν (Ozzy Osbourne) είναι παντρεμένοι 30 χρόνια κι έχουν τρία παιδιά μαζί. Τον τελευταία καιρό όμως, οι φήμες τους θέλουν να μένουν ξεχωριστά αφού και οι δύο μετακόμισαν από την έπαυλή τους.

"Ζουν σε διαφορετικά σπίτια και δεν περνούν καθόλου χρόνο μαζί. Περνάνε δύσκολα. Δεν συμπεριφέρονται σαν σύζυγοι. Δεν είναι φυσιολογικό να μη βρεθούν ούτε για ένα γεύμα τη στιγμή που μένουν σε μόλις 5 λεπτά απόσταση", ανέφερε μια έγκυρη πηγή στην Βρετανική εφημερίδα The Sun.

Έχει ειπωθεί επίσης πως το ζευγάρι δεν έχει βρεθεί καθόλου τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Προς το παρόν η μαμά Όζμπουρν μένει στο ξενοδοχείο Beverly Hills ενώ ο Όζι έχει νοικιάσει σπίτι.

Επίσης το γεγονός ότι αμφότεροι έχουν απαθανατιστεί χωρίς τη βέρα τους δεν μπορεί παρά να αξιολογηθεί αναλόγως.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η κόρη τους Κέλι υπαινίχθηκε με σχόλιό της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχουνε θέματα στην οικογένεια: "Γιατί σε κάθε οικογένεια στον κόσμο υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που ποτέ δεν καταλαβαίνει και είναι τελείως αδιάφορος;" έγραψε στο Twitter της.

Η Σάρον μιλώντας σε μια φαν της, έγραψε επίσης: "Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα και αναρωτιέμαι πως ξυπνάω κάθε μέρα με ένα χαμόγελο". Βέβαια και χωρίς τον χωρισμό των γονιών της, δεν πέρασε και λίγα η Κέλι με την υγεία της τη χρονιά που μας πέρασε.

Μία με το σπάσιμο μία με την επιληπτική κρίση της, τις είχε τις "βόλτες" της στα νοσοκομεία η νεαρά...

Φ.Κ.