Καρντάσιαν: με 10 αστυνομικούς στο δικαστήριο

13.04.2013
Αισθητή την παρουσία της ήθελε να κάνει η ριάλιτι σταρ και σίγουρα τα κατάφερε.

Χθες, Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον Κρις Χάμφρεϊς αλλά ο 28χρονος μπασκετμπολίστας ήταν... άφαντος.

Η 32χρονη εγκυμονούσα σταρ, ωστόσο, έκανε "γκράντε" εμφάνιση εν μέσω 10 (!) αστυνομικών προς αποφυγή και της παραμικρής φασαρίας προφανώς.

Φορώντας, πιθανότατα, το πιο σεμνό της ρούχο εγκυμοσύνης, η Κιμ μπήκε στο δικαστήριο, άκουσε τον δικαστή να επιπλήττει τον πρώην σύζυγο για τη μη εμφάνισή του και βγήκε με τους 10 ένστολους να τη συνοδεύουν μέχρι το αυτοκίνητο όπου την περίμενε -φυσικά- ένας σοφέρ.

Εφόσον οι πρώην σύζυγοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να καταλήξουν σε μια οποιαδήποτε συμφωνία, η δίκη θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί στις 6 Μαΐου.

Μέχρι τότε η Κιμ θα πρέπει βέβαια να έχει λίγο το νου της στη... ζυγαριά γιατί φαίνεται ότι δεν ελέγχει το άγχος της και το έχει ρίξει κανονικότατα στο φαγητό.

Παρότι η ίδια υποστηρίζει ότι το βάρος που έχει βάλει μέχρι στιγμής είναι απόλυτα φυσιολογικό, φίλοι της μεταφέρουν ότι είναι πολύ πολύ εκνευρισμένη καθώς νιώθει "ανήμπορη" να αντισταθεί στην παραμικρή λιχουδιά.

Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Κιμ επίτηδες τρώει ό,τι βρει μπροστά της καθώς με αυτό τον τρόπο θα κλείσει καλύτερο ντιλ με το όποιο ινστιτούτο αδυνατίσματος την αναλάβει μετά τη γέννα.

Ζωή Κίττα