Κούτσερ & Κούνις: ανοίγουν σπιτικό στο Λονδίνο

12.04.2013
Οι διάσημοι σταρ του Χόλλυγουντ είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και ήδη αποφάσισαν να σοβαρέψουν τη σχέση τους!

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αποφάσισε να μείνει με την αγαπημένη του Μίλα Κούνις (Mila Kunis) σ΄ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Λονδίνο. Κι επειδή το γοργόν και χάριν έχει, το ζευγάρι έχει ήδη βρει το τέλειο σπίτι.

Απολαμβάνουν να βρίσκονται μαζί όλη την ώρα, γι΄αυτό και ο Άστον συνόδεψε την κοπέλα του στην Αγγλία για τα γυρίσματα της πιο πρόσφατης ταινίας της, "Jupiter Ascending".

"Η Μίλα ήρθε νωρίτερα από τον Άστον στο Λονδίνο για να αρχίσει τα γυρίσματα", όπως ανέφερε μια έγκυρη πηγή στη Βρετανική εφημερίδα The Sun. "Αρχικά σχεδίαζαν να μείνουν πιο κεντρικά κοντά στο Marylebone αλλά η ηθοποιός ερωτεύτηκε την περιοχή Hampstead όταν μια μέρα επισκέφθηκε το μέρος με φίλους της", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας πως καθώς αυτό τον καιρό ο Κούτσερ έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, σκέφτεται ότι να περιμένει την καλή του στο σπίτι να γυρίσει από τη δουλειά θα είναι ό,τι καλύτερο.

Λέγεται ότι ο Άστον είναι πανευτυχής που αυτός και η αγαπημένη του συμφώνησαν στο νέο τους σπίτι, αφού μέχρι πρόσφατα έμενε σ΄ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Covent Garden του Λονδίνου.

Κατά τα άλλα, το διαζύγιο του ηθοποιού από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ακόμη εκκρεμεί. Μόλις όμως βγει, ο Κούτσερ είναι έτοιμος για την επόμενη κουλούρα ενώ λέγεται ότι δεν κρατιέται να γίνει μπαμπάς.

Φ.Κ.