Γκρίζαρε η Αντζελίνα Τζολί -και δεν τη νοιάζει!

12.04.2013
Μια άκρως συντηρητική εμφάνιση έκανε η διάσημη ηθοποιός, όμως όχι με αυτή την ιδιότητά της. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το μαλλί της, που θέλει βάψιμο!

Εκτός από ηθοποιός, σκηνοθέτης, σύντροφος και πολύτεκνη μαμά, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει και έναν άλλον ρόλο, τον οποίο μάλιστα παίρνει πάντα πολύ πολύ σοβαρά.

Με την ιδιότητά της ως "πρέσβης των ΕΕ για τους πρόσφυγες" η 37χρονη σταρ συμμετείχε στη σύνοδο των Υπουργών εξωτερικών των G8 στο Λονδίνο χθες, όπου ανέβηκε στο βήμα και κατήγγειλε τη σεξουαλική βία ενάντια σε γυναίκες και παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες. Δείτε σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στο ζήτημα, η Αντζελίνα μίλησε με πάθος τονίζοντας ότι οι βιασμοί κατά τη διάρκεια του πολέμου "δεν είναι αναπόφευκτοι".

"Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις σήμερα ανθρώπους σε υψηλές θέσεις να μιλούν ενάντια στον βιασμό που δεν είναι καθόλου ένα γυναικείο θέμα. Είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ένα παγκόσμιο ζήτημα", υποστήριξε με θέρμη η Τζολί η οποία για την περίσταση επέλεξε μια πολύ συντηρητική εμφάνιση.

Η αρραβωνιαστικιά του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) φόρεσε ένα μαύρο απλό φόρεμα και ένα μαύρο μαντό από επάνω στο ίδιο μήκος και χτένισε τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό –μέχρι και παλιομοδίτικο και όχι καλοπιασμένο κότσο- όπου διακρίνονται αρκετές από τις άσπρες τρίχες της σταρ που προφανώς όμως δεν την απασχολούν καθόλου.

Άλλα είναι τα σημαντικά για τη διάσημη ηθοποιό και το δηλώνει όπως μπορεί.

Ζ. Κ.