Γκουίνεθ Πάλτροου: "Το μπότοξ με γέρασε"

12.04.2013
Η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει πως το μπότοξ την έκανε να μοιάζει... με την Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers).

Η 40χρονη ηθοποιός είναι πολυάσχολη τόσο με τις ταινίες της όσο και με το μεγάλωμα των δυο παιδιών της -με τον τραγουδιστή των Coldplay και άντρα της, Κρις Μάρτιν ( Chris Martin).

Η ξανθιά καλλονή διατηρεί τον εαυτό της χάρη στον υγιεινό τρόπο ζωής της αλλά όπως λέει δε θα απέκλειε την πλαστική χειρουργική -εφόσον δεν είναι μπότοξ!

"Φοβάμαι να αφεθώ στο χειρουργικό μαχαίρι, αλλά μάλλον, αυτό ξαναρώτησέ το όταν θα΄μαι 50. Θα δοκίμαζα τα πάντα!’’ ανέφερε στο αμερικάνικο περιοδικό Harper's Bazaar. ’’Με εξαίρεση σίγουρα ότι δε θα ξαναέκανα μπότοξ, γιατί όταν το έκανα έδειχνα σαν τρελή. Φαινόμουν σαν την Τζόαν Ρίβερς’’.

Η ηθοποιός που διευθύνει το lifestyle blog Goop, είναι γνωστή για την σωστή διατροφή και την καθημερινή άσκησή της. Ωστόσο επιτρέπει στον εαυτό της ένα τσιγάρο την εβδομάδα.

Το τελευταίο της επιχείρημα, Iron Man 3, απαιτούσε να είναι σχετικά αποκαλυπτική κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να επιδοθεί στη γυμναστική!

’"Οι απαιτήσεις είναι πολύ συγκεκριμένες αλλά ευτυχώς για μένα έχω μια καλή βάση αφού ασκούμαι σκληρά", εξήγησε.

"Απλά δεν έπρεπε να φάω ζυμαρικά και τηγανιτές πατάτες το βράδυ πριν το γύρισμα -κάτι στο οποίο δεν είμαι καθόλου καλή".

Φ.Κ.