Γιατί απέλυσαν τη Μιράντα Κερ οι Άγγελοι;

11.04.2013
Άνεργη έμεινε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και λέγεται ότι για όλα φταίει το "τουπέ" της.

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) ανήκει στην πανέμορφη παρέα των Αγγέλων της Victoria's Secret τα τελευταία τρία χρόνια έχοντας υπογράψει ένα συμβόλαιο ύψους $1 εκατομμυρίου.

Tώρα όμως που ήταν καιρός να το ανανεώσει, αντί για στυλό, τα αφεντικά της έδειξαν την πόρτα!

Σύμφωνα με πηγές του Us Weekly η 29χρονη καλλονή, η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) και έχουν μαζί τον 2 ετών Φλιν, "έχει τη φήμη της δύσκολης" που τελικά της στοιχίζει τα "φτερά" της.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η Μιράντα "δεν πουλάει" όσο άλλοι άγγελοι, όπως η Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Alessandra Ambrosio), η Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) ή η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima), ωστόσο λέγεται ότι το βασικό πρόβλημα βρίσκεται στη συμπεριφορά της.

"Είναι πολύ δύσκολη στις φωτογραφήσεις, ασυνεπής και το 'παίζει' στα υπόλοιπα κορίτσια", αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού "People" χαρακτηρίζοντας την καλλονή από την Αυστραλία, "ντίβα".

Υπάρχουν βέβαια και οι πληροφορίες που θέλουν τη λήξη της εν λόγω συνεργασίας καθαρά θέμα συμβολαίου ενώ υπογραμμίζεται ότι η Κερ θα συμμετάσχει κανονικότατα στο σόου του Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Ζ. Κ.