Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία Αντύπα - Βανδή!

11.04.2013
Ξαφνικά χθες το απόγευμα λάβαμε ένα μήνυμα από την εταιρεια Spicy που ενημέρωνε ότι η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα έλαβε τέλος!

Συνεργάστηκαν με τεράστια επιτυχία για πολλούς μήνες στην Αθήνα και το σχήμα θα είχε συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας, έχοντας μαζί τους τον Γιώργο Παπαδόπουλο, προγραμμάτιζαν να κάνουν πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στις 26 Απριλίου στο κέντρο Οραμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Όραμα» της Θεσσαλονίκης, ζήτησε από τους δυο τραγουδιστές μείωση των οικονομικών τους απαιτήσεων - αυτών που ήδη είχαν συμφωνηθεί. Αν κι εκείνοι ήταν θετικοί σε αυτό, οι συνεργάτες της Δέσποινας, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται δεν έκαναν την απαίτηση αυτή δεκτή. Ετσι η Δέσποινα αναγκάστηκε να μη δεχτεί με αποτέλεσμα να διαλυθεί η συμφωνία. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι το κώλυμα ήρθε απο την πλευρά του Αντύπα και είχε να κάνει με καθαρά προσωπικούς του λόγους, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να έχιε ήδη προχωρήσει σε νέα συμφωνία στο κέντρο «Άστρα» του ίδιου ιδιοκτήτη με πρεμιέρα που θα γίνει στις 19 του μήνα. Λέγεται μάλιστα ότι στο πλευρό του θα έχει τη Φανή Δρακοπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή εν τω μεταξύ από το προσωπικό της τουίτερ έγραψε «Με λύπη μου θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως τελικά ακυρώνονται οι εμφανίσεις μου στη Θες/νίκη για θέματα που προέκυψαν ξαφνικά».

Ενώ λίγο αργότερα ξαναέγραψε ένα μήνυμα λέγοντας πως επειδή πολλά ακούγονται, δεν ισχύει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει είναι άλλης φύσης. ("Επειδή μου γράφετε διάφορα και ανησυχείτε σας διαβεβαιώνω ότι στην υγεία μου είμαι μια χαρά! Δεν είναι αυτοί οι λόγοι!!! Σας Ευχαριστώ πάντως")

Σύντομα ίσως έχουμε νέα ανακοίνωση απο τη Spicy.

E.Σ.