Μπράουν για Ριάνα: "Φοβάμαι πως θα φάω κέρατο"!

05.04.2013
Παραδέξου το! Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στο σίριαλ Κρις Μπράουν -Chris Brown) – Ριάνα (Rihanna), δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Στο επεισόδιο αυτό ο νεαρός Κρις εξομολογείται πως έχει φόβους ότι θα γίνει κερατάς! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι δύο νέοι, μετά από χρόνια είναι ξανά μαζί, κατά δήλωσή τους. Η Ριάνα, ετοιμάζεται για τη νέα της περιοδεία με τίτλο ''Diamonds'' και έχει ξεχάσει πλήρως τον ξυλοδαρμό του 2009 από τον και πάλι αγαπημένο της Μπράουν.

Ο Μπράουν, δίνει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Power105,1 κι εκεί εκφράζει τους φόβους του:

''Είναι ένας κανονικός άντρας. Ελπίζω να μην της την πέσει κανείς (της Ριάνα) αλλά δεν μπορώ και να είμαι ο ζηλιάρης φίλος, δεν μπορώ να της τηλεφωνώ όλη την ώρα, να την ρωτάω τι κάνει. Πρέπει να της έχω εμπιστοσύνη και να ελπίζω ότι δεν θα κάνει τίποτα''!

Πάντως, στο θέμα απιστίας, τα δεδομένα αλλάζουν για τον Κρις, εφόσον η απιστία συμβεί με γυναίκα και δηλώνει:

''Αν με απατούσε με ένα κορίτσι, θα το έπαιρνα χαλαρά αλλά με άλλον άντρα όχι''!

Και παρόλο που ο 23χρονος και η 25χρονη αγαπημένη του έχουν αφήσει στο παρελθόν τις άσχημες στιγμές τους, ο τραγουδιστής εκνευρίζεται όταν άλλοι του θυμίζουν το λάθος του!

Εν το μεταξύ, η Ριάνα και σύμφωνα με το δίκτυο TMZ ήταν το πιο πρόσφατο θύμα μιας σειράς φαρσών που πλήττουν μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ. Η αστυνομία του Λος; Άντζελες δέχτηκε τηλεφώνημα που υποστήριζε πως 2 οπλισμένοι άντρες έχουν εισβάλλει στο σπίτι της σταρ και πως κάποιος έχει δεχτεί χτύπημα με όπλο.

Το ίδιο περιστατικό συνέβη και με τον ράπερ Diddy πριν λίγες ημέρες.

Κατερίνα Π.