Σοκ: Γνωστός σεναριογράφος είχε συσπάσεις... μήτρας!

05.04.2013
Το ακούσαμε και αυτό σε τούτη τη ζωή και σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γνωστός σεναριογράφος αποκάλυψε πώς την περίοδο που ήταν έγκυος η σύζυγο του είχε συσπάσεις μήτρας και πονούσε όταν εκείνη γέννησε!

Την αποκάλυψη - σοκ(ι) έκανε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά αφού η σύζυγος του, Μάγδα Πένσου είναι και πάλι έγκυος. Ο γνωστός σεναριογράφος, που λες, αποκάλυψε στην κάμερα την απίστευτη περιπέτεια που είχε στην πρώτη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

«Είχα πόνους μήτρας. Τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της Μάγδας, άνοιγε η μήτρα μου. Μιλώντας με το γιατρό, μου είπε πως υπάρχει σαν χαρακτηριστικό ανδρών, πολύ σπάνια αλλά υπάρχει, οι οποίοι σωματοποιούν τόσο πολύ το φαινόμενο, που αρχίζουν κι έχουν συσπάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά και παραδέχεται ότι είναι... θεόκουλος!
Ο Αποστόλου παραδέχτηκε επίσης ότι είναι άθεος, δεν θα βαφτίσει το γιο του, αφού θέλει να επιλέξει μόνο του τη θρησκεία του όταν μεγαλώσει.
Τέλος, ο γνωστός σεναριογράφος έκανε ακόμη μία αποκάλυψη - σοκ, αφού μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε και την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στο Λονδίνο το 1997, παρά την πολύ καλή του επαγγελματική του πορεία.