Τρίτη υιοθεσία από Μαλάουι για τη Μαντόνα

05.04.2013
Η αγάπη της Μαντόνα (Madonna) για το Μαλάουι είναι δεδομένη και στη νέα της φωτογραφία από το Ινσταγκραμ τη βλέπουμε να αγκαλιάζει ένα ακόμη μικρό παιδί, δίνοντας τροφή στους δημοσιογράφους για ενδεχόμενη επικείμενη νέα υιοθεσία.

Στη φωτογραφια, η σταρ με το λευκό καπέλο κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της ένα αγόρι που κοιτάζει την κάμερα, ενώ δίπλα της είναι η 16χρονη Λούρδη με ένα άλλο ορφανό αγοράκι στα χέρια της.

Στη φωτογραφία η ϊδια σχολιάζειι "Ορφανοτροφείο "το Σπίτι της Ελπίδας". Πάνω από 400 ακτίνες φωτός" (κάνοντας λογοπαίγνιο με το δικό της ray of lights).

Το εν λόγω ορφανοτροφείο είναι το παλαιότερο στο Μαλάουι και φροντίζει περίπου 600 παιδιά από όλη τη χώρα, βασιζόμενο σε δωρεές και χορηγίες, για να τους παρέχει φαγητό, στέγη και ενός καλού επιπέδου μορφωση σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη.
Οι φήμες τη θέλουν να προχωράει σε νέα υιοθεσία, μετά τα δύο παιδιά που έχει ήδη πάρει αποεκεί,τον David Banda και τη Mercy James. Μαζί της έχουν ταξιδέψει και η Lourdes Leon και ο Rocco Ritchie.
Ε.Σ.