Καρντάσιαν: Θα γεννήσω το μωρό της αδελφής μου

01.04.2013
Συγκινητικές αποφάσεις αυτή την εποχή για τα μέλη της διάσημης ριαλιτο-οικογένειας που εκφράζουν τη μεταξύ τους αγάπη με όποιον τρόπο μπορούν.

Την ώρα που η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και η Κόρτνεϊ (Kourtney) έχει ήδη γεννήσει δύο, η Κλοέ (Κhloe) αποκαλύπτει ότι πιθανότατα να μην μπορέσει ποτέ να γίνει μανούλα.

Από το 2009 που παντρεύτηκε τον Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) η 28χρονη Κλοέ προσπαθεί με κάθε τρόπο -φυσιολογικό και μη- να μείνει έγκυος, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι η μεγαλύτερη αδελφή της, Κόρτνεϊ, σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει.

Σε διαφημιστικό για το επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας με τίτλο "Kourtney and Kim Take Miami", η 33χρονη πρωτότοκη φαίνεται να ρωτάει τον σύντροφό της -και πατέρα των δύο παιδιών της- Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) πώς θα ένιωθε αν εκείνη γινόταν παρένθετη μητέρα για την αδελφή της.

Βέβαια την απόκριση του "πολλά βαρύ" Σκοτ θα την ακούσουμε στο επεισόδιο, αλλά σε άλλο διαφημιστικό, βλέπουμε την Κλοέ να μιλά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζει στον μελαδελφό της, Μπράντον Τζένερ (Brandon Jenner) και τη γυναίκα του, Λία Φέλντερ (Leah Felder).

"Ανακάλυψα ότι δεν έχω ωορρηξία και ότι τα τοιχώματα της μήτρας μου δεν είναι όσο δυνατά πρέπει για να μπορέσουν να κρατήσουν ένα μωράκι", αποκαλύπτοντας ότι πρέπει να πάρει ένα σωρό φάρμακα για όλα αυτά...

Αυτή τη συζήτηση άκουσε από μακριά η Κόρτνεϊ και έτσι πήρε την απόφαση να της κάνει την απίστευτη πρόταση. Αν βέβαια συμφωνήσει και ο καλός της. Θα δούμε...

Ζ. Κ.