Ντέμι Μουρ: απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή της

01.04.2013
Απρόσμενες εξελίξεις στο σίριαλ του διάσημου αυτού χωρισμού καθώς η 50χρονη απειλεί μέχρι και να αυτοκτονήσει αν δεν έχει πίσω τον αγαπημένο της.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χώρισαν τον Νοέμβριο του 2011 όταν έγινε γνωστό ότι εκείνος την είχε κερατώσει -και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Από τότε έχουν παιχτεί διάφορα "επεισόδια" και ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα, η Μουρ έδειχνε ότι ήταν έτοιμη πια να του δώσει το διαζύγιο που τόσο πολύ ήθελε -μιας και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) περιμένει ήδη με το νυφικό στην ντουλάπα να γίνει η επόμενη κυρία Κούτσερ.

Τα νέα που φτάνουν σήμερα από τον πλανήτη Χόλιγουντ όμως, αλλάζουν ακόμη μια φορά το σκηνικό προκαλώντας τεράστια έκπληξη.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα λοιπόν, η Ντέμι είχε μια "κρίση" χθες το βράδυ και προφανώς αφού είχε πιεί όλο τον Βόσπορο (!) σε μπαρ όπου διασκέδαζε με φίλους βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί ότι θα πέσει αν δεν της φέρουν τον Άστον της.

Με δεδομένο μάλιστα ότι το μπαρ βρισκόταν στον τελευταίο όροφο πολυτελέστατου ξενοδοχείου στο Μανχάταν, σήμανε αμέσως συναγερμός. Σκέψου και να αυτοκτονούσε η Ντέμι Μουρ!

Πάντως μέχρι και αυτή τη στιγμή νεότερα δεν υπάρχουν καθώς λόγω της Πρωταπριλιάς τα πρακτορεία ειδήσεων έχουν ελαφρώς "τρελαθεί". Καλό μήνα!!!!

Ζ. Κ.