Θρήνος: Τέλος το γδύσιμο για τον Τσάνινγκ!

29.03.2013
Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας έχουμε. Έρχεται και ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο να μας δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Πόσο να αντέξει κανείς;

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) –ναι, ναι, αυτός που πρόσφατα δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (!)- λέγεται ότι έχει φτάσει στα όριά του με τις γυμνές σκηνές του και θέλει πια να "παίζει ντυμένος".

Ο 32χρονος ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του ως στρίπερ και σε αυτή ακριβώς την ιστορία βασίστηκε και η πρόσφατη ταινία του, "Magic Mike", όπου ξεδιπλώνει με ιδιαίτερη ευκολία τις… χάρες του. Δες το βίντεο που ακολουθεί για του λόγου το αληθές.

Τώρα όμως ο Τσάνινγκ πιστεύει ότι το κακό παράγινε με τους κοιλιακούς και τους δικέφαλούς του και όπως αποκαλύπτουν πηγές του "National Enquirer" θέλει πια ο κόσμος να εστιάσει στο ταλέντο του. Και αυτό φυσικά με ανοιχτό πουκαμισάκι, όσο και να το προσπαθεί είναι κομματάκι δύσκολο!

"Ο Τσαν λέει στους φίλους του ότι οι μέρες του ως 'παίδαρος' έχουν λήξει ενώ ψάχνει πια άλλου είδους δουλειές στον κινηματογράφο", μεταφέρουν οι πηγές εννοώντας φυσικά ρόλους… ντυμένους.

Κατά τα άλλα ο Τέιτουμ ετοιμάζεται να γίνει πατέρας αφού η σύζυγός του, Τζένα Ντιούαν-Τέιτουμ (Jenna Dewan-Tatum) είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μήπως έχει παίξει ρόλο και αυτό στην απόφασή του; Μπορεί. Όμως τόσες θαυμάστριες δεν τις σκέφτηκε;

Ζ. Κ.