Προχώ η Κολλιδά έκανε πρόταση γάμου στον καλό της

29.03.2013
Φουλ ερωτευμένη είναι η Βάσω Κολιδά εδώ και επτά μήνες και μπορεί το διάστημα να είναι μικρό, όμως, εκείνη πήρε σημαντική πρωτοβουλία.

Αν και η πρόταση γάμου είθισται να είναι ανδρική υπόθεση, το σέξι πρώην μοντέλο έφερε τα πάνω κάτω και κόντρα στην... παράδοση ζήτησε από τον καλό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη να την παντρευτεί.

Μιλάμε για προχώ καταστάσεις και όπως αποκαλύπτει η Βάσω στο περιοδικό ΟΚ, έκανε την πρόταση γάμου μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ο αγαπημένος της την αποδέχτηκε (αυτό μας έλειπε) και η Κολλιδά επέμενε. «Όταν τον είδα να χαμογελάει, επέμενα και του είπα ότι ήθελα μια σοβαρή απάντηση», αποκαλύπτει στη συνέντευξη, ενώ παραδέχεται πως αυτό που ζει, αισθάνεται ότι είναι το ωραιότερο πράγμα που τους συμβαίνει.

Ωστόσο, αν και η πρόταση έχει γίνει, το ζευγάρι δεν βιάζεται να παντρευτεί. Ημερομηνία δεν έχουν ορίσει, αλλά η Κολλιδά θέλει ο γάμος να γίνει στην Πάρο τον Ιούλιο, αφού είναι ο μήνας που γνωρίστηκαν.

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και μένουν μαζί από την πρώτη κιόλας μέρα! «Από την πρώτη μέρα της σχέσης μας, ουσιαστικά μένουμε μαζί γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε ούτε ώρα χωριστά ο ένας από τον άλλο», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ok