Φράνκο: Δεν μισώ τη Χάθαγουεϊ, αλλά...

28.03.2013
Οι σχέσεις του Τζέιμς Φράνκο (James Franco) και της Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) διακόπηκαν άγρια μετά την ατυχή –τουλάχιστον- από κοινού παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ το 2011. Σήμερα, εκείνος ανοίγει το στόμα του σχετικά!

Ο Τζέιμς Φράνκο μίλησε πρώτη φορά μετά εκείνη την –τραγική για πολλούς- βραδιά σε ραδιοφωνική εκπομπή και έκανε την Αν Χάθαγουεϊ να βγάζει καπνούς.

Κριτικοί και κοινό είχαν καταθάψει τους δύο ηθοποιούς για την παρουσίασή τους χαρακτηρίζοντας –μεταξύ άλλων- εκείνη τρομερά υπερβολική και εκείνον σχεδόν ανύπαρκτο.

"Ήταν πραγματικά δύσκολα μετά τα Όσκαρ. Δεν νομίζω ότι εκείνη ήταν θυμωμένη μαζί μου. Δεν είπε κάτι τέτοιο. Όμως δεν μιλήσαμε από τότε. Πάντως, η Αν και εγώ τα έχουμε ξαναβρεί", έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Τζέιμς την ίδια στιγμή που παραδέχτηκε ότι η Χάθαγουεϊ θα θυμώσει πολύ μαζί του που μιλά για εκείνη.

Όταν ο δημοσιογράφος Χάουαρντ Στερn πήρε τον λόγο και μίλησε για ένα ολόκληρο "κίνημα" που μισεί τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό –και του ιδίου συμπεριλαμβανομένου- ο Φράνκο αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν νιώθει έτσι, αντιλαμβάνεται γιατί πολύς κόσμος το αισθάνεται.

Τι ήταν να το πει αυτό; Πηγές κοντά στην ηθοποιό μεταφέρουν ότι εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι της συνέβη αυτό και προσπαθεί να το ξεπεράσει, τονίζοντας ότι ο Φράνκο τα κάνει όλα για να διαφημίσει την τελευταία του ταινία "Spring Breakers".

Ο ηθοποιός πάντως αμαρτία δεν έχει. Αφού στο τέλος παραδέχτηκε ότι οι δυο τους τα έχουν βρει; Όλα καλά… Τώρα όμως, μπορεί και να τα ξανα… έχασαν με αυτά που λέει!

Ζ. Κ.