Η μάνα Καρβέλα «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη της Σοφίας

28.03.2013
Κι εκεί που είπαμε ότι η φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Σοφίας Καρβέλα μοιάζει με μυστήριο, αφού το οικογενειακό της περιβάλλον τηρούσε σιγή ιχθύος,

έρχεται η μάνα Νίκου Καρβέλα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πώς; Με τον πιο φυσικό και γλυκό τρόπο, η ευτυχισμένη γιαγιά αποκάλυψε το «μυστικό» της εγγονής της. Η μητέρα του Καρβέλα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα που είχαν οι «Δαίμονες» και οι κάμερες της «έπεσαν» πάνω μπας και μάθουν κάτι από αυτήν τη γιαγιά.

Γιατί βλέπεις, η μητέρα της Άννας Βίσση είχε διαψεύσει νωρίτερα στα κυπριακά μέσα τις φήμες. Αλλά δεν έκανε το ίδιο η πρώην «συμπεθέρα» η οποία χαρούμενη παραδέχτηκε ότι η Σοφούλα της είναι έγκυος. «Ναι, ναι είναι έγκυος! Η Σοφία είναι σε ενδιαφέρουσα! Δεν πειράζει δεν είναι κακό!» δήλωσε η κυρία Καρβέλα.

Ωστόσο και η υπόλοιπη οικογένεια, αν και δεν το παραδέχτηκε ανοιχτά άφησε να εννοηθεί ότι σε λίγους μήνες η Σοφία θα γίνει μανούλα. Ο αγαπημένος της, Θανάσης Πανουργιάς βρέθηκε στην πρεμιέρα και όταν οι ρεπόρτερ τού ευχήθηκαν για τα ευχάριστα, εκείνος απάντησε με ένα «Να είστε καλά», ενώ παραδέχτηκε ότι της έχει δώσει δαχτυλίδι.

Και ήρθε η Άννα Βίσση στο τέλος και με το δικό της τρόπο και την ευτυχία της μέλλουσας γιαγιάς ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της να παραδεχτεί εμμέσως την εγκυμοσύνη της κόρης της. «Η Σοφούλα δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει γιατί είναι στην Αμερική. Θα ήθελα να πάνε όλα καλά πρώτα, και μετά θα τα πούμε! Είναι υπέρβαση της ευτυχίας πλέον!»

Με το καλό λοιπόν