Κρόφορντ: Γιατί απέτυχε ο γάμος μου με τον Γκιρ

15.03.2013
Υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια στη σόουμπιζ. Γιατί όμως χώρισαν τελικά; Την απάντηση δίνει η αμεσότερα ενδιαφερόμενη.

Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) παντρεύτηκαν το 1991. Εκείνη ήταν 25 χρονών και εκείνος 42. Το διαζύγιό τους ήρθε το 1995 και, σύμφωνα με την 47χρονη καλλονή, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς στην ηλικία τους.

"Πιστεύω ότι οι γυναίκες στα 20 τους αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους, να νιώθουν τη δύναμή τους και να συνδέονται με τον εσωτερικό τους κόσμο", υποστήριξε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), "Master Class", η Κρόφορντ η οποία γνωρίστηκε με τον σούπερ σταρ του "Pretty Woman" όταν ήταν μόλις 21ός.

"Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη να... ακολουθήσω στα 22 μου. Μετά όμως, αρχίζεις να σκέφτεσαι 'Εντάξει, δεν θέλω απλά να ακολουθώ, θέλω να οδηγώ μερικές φορές και άλλες να περπατώ δίπλα δίπλα", συμπλήρωσε η Σίντι η οποία ομολόγησε ότι χρωστά στον πρώην άντρα της τη "σοφία" του να διαχειρίζεται τους θαυμαστές και τη δόξα.

Σήμερα, η Κρόφορντ είναι παντρεμένη με τον Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) από το 1999 και έχουν μαζί δύο παιδιά ενώ κυρία Γκιρ είναι από το 2002 η Κάρι Λόουελ (Carey Lowell).

Ζ. Κ.