Περιμένουν ή όχι τελικά παιδί Βουρλιώτης - Καρπαθάκη?

15.03.2013
Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου να βρίσκεται εν αναμονή της απόκτησης του πρώτου του παιδιού.

Χθες βούηξε ο τοπος για ακόμη μία φορά, πως σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Βουρλιώτης και η σύζυγός του, Όλγα Καρπαθάκη. Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου βρίσκεται εν αναμονή της απόκτησης του πρώτου του παιδιού, καθώς η Όλγα ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο twitter, ο Νίκος Βουρλιώτης διέψευσε τις φήμες: “Τόσες φορές που έχει μείνει έγκυος η Όλγα, θα 'πρεπε να είχε ήδη περίπτερο και 2-3 ταξί!” έγραψε με χιούμορ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2011. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Νίκος είχε δηλώσει «Θέλω πολύ να γίνω πατέρας. Αλλά ίσως είναι ακόμα νωρίς. Νιόπαντροι είμαστε ακόμα. Πάντως, αν ήταν να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί θα ήθελα να πάρει από την Όλγα την αυθεντικότητα και την ειλικρίνειά της. Από εμένα –αν είναι να πάρει κάτι– θα ήθελα να είναι η αγάπη για τη μουσική και τις τέχνες για να έχω κι εγώ να ασχολούμαι. Είναι πολύ σπουδαίο να βλέπεις ένα παιδί να δημιουργεί».