Σκάνδαλο Καρντάσιαν με "σκηνές-μούφα και ψέμματα"

14.03.2013
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η εγκυμονούσα ριάλιτι σταρ καθώς η δίκη για το διαζύγιό της εξελίσσεται μεν, όχι και πολύ καλά δε.

"Χοντρές" αποκαλύψεις που αφορούν στο κατά πόσο η ιστορίες που παρουσιάζονται μέσα από την εκπομπή "Keeping up with the Kardashians" είναι αληθινές κάνει το περιοδικό "Life & Style".

Tο περιοδικό εξασφάλισε υλικό από την κατάθεση του παραγωγού του ριάλιτι σόου ο οποίος υποστήριξε ότι "πολλές σκηνές είχαν σενάριο, ξαναγυρίστηκαν ή υπέστησαν επεξεργασία" με σκοπό να βλάψουν την εικόνα του πρώην συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries).

Ο Ράσελ Ρέι (Russell Ray) είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στις 165 σελίδες της κατάθεσής του αποκαλύπτοντας ακόμη ότι "η πρόταση γάμου-έκπληξη" του Κρις στην Κιμ, μόνο έκπληξη δεν ήταν αφού μάλιστα η "νύφη" την ξαναγύρισε τρεις φορές γιατί δεν της άρεσε πως "έβγαινε" στον φακό. (δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί)

Ανάμεσα στα πολλά που λέει ο Ρέι αποκαλύπτει επίσης ότι η σκηνή όπου η Κιμ στρέφεται στη μαμά της, Κρις Τζένερ ζητώντας της βοήθεια για τον γάμο της που είχε πρόβλημα, γυρίστηκε στην ουσία μετά τον χωρισμό από τον Χάμφρεϊς.

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την Κιμ... Οι διαδικασίες πάντως προχωρούν αργά και η πρώτη επίσημη δικάσιμη για την υπόθεση του διαζυγίου έχει ορισθεί για τις 6 Μαΐου. Ανήμερα το Πάσχα...

Ζ. Κ.