Καρντάσιαν: Στο νοσοκομείο με φόβο αποβολής

07.03.2013
Έγκυος στο πρώτο παιδί της η ριάλιτι σταρ χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως. Γιατί;

Μάλλον το παράκανε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με το υπερβολικά βαρύ πρόγραμμά της και ο οργανισμός της χτύπησε… κόκκινο.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η 31χρονη Κιμ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τρίτη το βράδυ γιατί μερικά πονάκια που είχε επέμεναν "περισσότερο από το κανονικό".

"Η Κιμ ήταν στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και καθώς επέστρεφε, στο αεροπλάνο άρχισε να νιώθει άσχημα", μεταφέρουν πηγές της New York Post προσθέτοντας ότι αμέσως μόλις προσγειώθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κλάματα και πολύ φόβο.

"Πονούσε τόσο πολύ που φοβήθηκε ότι απέβαλε", συνέχισαν οι πηγές, τονίζοντας ότι το όλο πρόβλημα προέκυψε γιατί "η Κιμ δεν σεβάστηκε την εγκυμοσύνη της όσο έπρεπε".

Οι γιατροί της είπαν να "στρώσει τον πωπό της" και να σταματήσει τις υπερβολές. Κομμένη η πολλή γυμναστική και οι υποχρεώσεις από εδώ και από εκεί μέχρι νεωτέρας.

Την έστειλαν στο σπίτι της είπαν να κάνει ένα εξονυχιστικό τσε απ και να περιμένει οδηγίες.

"Τρέχει σε όλες τις εκδηλώσεις, δουλεύει επτά μέρες την εβδομάδα και γυμνάζεται με δύο διαφορετικούς γυμναστές για να ελέγξει το βάρος της. Κάπου θα της έβγαινε αυτό. Έγκυος είναι και το ξεχνάει", μεταφέρουν πηγές.

Ελπίζουμε να είναι όλα καλά από εδώ και πέρα. Περαστικά.

Ζ. Κ.