Επίσημη ανακοίνωση της Άνιστον για τον γάμο

07.03.2013
Ύστερα από τόση φημολογία σχετικά με το πού και το πώς θα παντρευτεί τον καλό της η διάσημη ηθοποιός, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει η ίδια το τοπίο.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αρραβωνιάστηκαν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατί από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα δεν είναι επιβεβαιωμένα σενάρια.

Προφανώς το ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο του και η τελευταία φήμη τους θέλει να παντρεύονται μέσα στον Μάρτιο στη Χαβάη, προλαβαίνοντας έτσι και τους Μπραντζελίνα (Brangelina).

Πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας "The Sun" μάλιστα προσφέρουν και άλλες λεπτομέρειες καθώς ο Τζάστιν έχει ένα όμορφο εξοχικό στο νησάκι Κάουαϊ όπου το ζευγάρι έκανε διακοπές το 2011 και με δεδομένο πόσο αγαπούν και οι δύο το νησί, θεωρείται σίγουρο ότι εκεί θα φορέσουν και την κουλούρα.

Όμως όχι! Επίσημη θέση στο ζήτημα παίρνει η 43χρονη σταρ η οποία μέσω του εκπροσώπου της διαψεύδει αυτό το τελευταίο σενάριο κάθετα και ισοπεδωτικά. "Αυτές οι αναφορές είναι ακριβώς όπως και όλες οι υπόλοιπες. Πλήρως κατασκευασμένες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άνιστον στη MailOnline, χωρίς όμως να δίνει επιπλέον πληροφορίες.

Έστω… Φαίνεται πως αυτή τη φορά η Τζένιφερ θέλει έναν πολύ χαμηλών τόνων γάμο και κάνει το παν για να το καταφέρει…

Ζ. Κ.