Σφάζονται οι Τζάκσον για τα παιδιά του Μάικλ -ξανά!

05.03.2013
Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει το σίριαλ με πρωταγωνιστές τους συγγενείς του βασιλιά της ποπ καθώς όλοι θέλουν κομμάτι από τα παιδιά του!

Από τη στιγμή που πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) τα τρία παιδιά του αποτέλεσαν αυτόματα "μήλο της έριδος" για θείους, θείες και ξαδέλφια που παρόλο που οι ίδιοι υποστήριζαν ότι σκοπός τους ήταν να τα φροντίσουν, οι κακές γλώσσες υποστήριζαν από την αρχή πως το μόνο που ήθελαν ήταν να τους "αρμέξουν".

Ο Πρινς (Prince) έγινε 16 χρονών και ήδη ανέλαβε την πρώτη του δουλειά ως ανταποκριτής και συνεργάτης του Entertainment Tonight (!) ενώ ετοιμάζεται να κάνει και το πρώτο του "πέρασμα" από την τηλεοπτική επιτυχία "90210".

Η 14χρονη Πάρις (Paris) ακολουθεί στα βήματα του μπαμπά "γρατσουνίζοντας" την κιθάρα ενώ έχει ήδη υπογράψει για τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο. Ο 11χρονος Μπλάνκετ (Blanket) πάλι, ακόμη είναι μικρός…

Πάντως, ενώ επίσημα –ύστερα από ομηρικούς καυγάδες και ξεκατινιάσματα- η κηδεμονία των παιδιών βρίσκεται στα χέρια της γιαγιάς τους, Κάθριν από κοινού με τον θείο τους, γιο του Τίτο Τζάκσον, TJ!.

Τελευταίες φήμες θέλουν την άλλη θεία τους, Λα Τόγια (La Toya) μαζί με τον παππού τους, Τζο (Joe) να έχουν σκοπό να "προωθήσουν" τα παιδιά προς δικό τους όφελος με σχέδια που περιλαμβάνουν και το ριάλιτι που αρχικά είχε απορριφθεί. Και η συνέχεια αναμένεται...

Ζ. Κ.