Τα' χασε η Λόρενς από το "χώσιμο" του Νίκολσον

26.02.2013
Μετά το Όσκαρ που κέρδισε και την τούμπα που έφαγε, την 22χρονη ηθοποιό περίμενε ακόμη μία έκπληξη εκείνη τη λαμπερή βραδιά…

Μετά τη λήξη της 85ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων ακολούθησε ο επόμενος γύρος στα παρασκήνια. Για τους νικητές, τουλάχιστον, οι οποίοι έπρεπε να δώσουν μερικές προγραμματισμένες συνεντεύξεις.

Έτσι, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) πήρε το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε για την ερμηνεία της στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας" και κάθισε σε ένα τραπεζάκι που είχε στήσει ο Τζορζ Στεφανόπουλος (ναι, ναι… ο "δικός" μας, πρώην πολιτικός νυν ανταποκριτής για την εκπομπή "Good Morning America" του ABC) για να κάνει τις ερωτήσεις του στη νικήτρια του Α΄Γυναικείου Ρόλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, την Τζένιφερ εντόπισε ο Τζάκ Νίκολσον (Jack Nicholson) ο οποίος θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του. Και ως γνωστόν, ο βετεράνος ηθοποιός δεν… μασάει!

Ο 75χρονος βραβευμένος ηθοποιός "την έπεσε κανονικότατα" στην άμοιρη την Τζένιφερ η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε. Και το έδειχνε με μορφασμούς…

Αρχικά ο πολύς Νίκολσον πλησίασε για να συγχαρεί τη Λόρενς, ομολογώντας πόσο απόλαυσε την ερμηνεία που της χάρισε τελικά και το Όσκαρ. Η Τζεν ευχαρίστησε και ανταπέδωσε λέγοντας ότι και εκείνη απόλαυσε όλες του τις ταινίες.

Η κουβέντα όμως, εξελίχθηκε σαφώς σε φλερτ όταν ο Τζακ της είπε χαριτωμένα ότι του θύμιζε μια παλιά του φιλενάδα.

"Αλήθεια, μήπως μοιάζω με την καινούρια σου φιλενάδα;", αστειεύτηκε η Λόρενς και εκείνος εννοείται ότι τσίμπησε. "Το σκέφτηκα", απάντησε χωρίς δισταγμό ο Τζακ ενώ η Τζένιφερ Λόρενς δεν μπορούσε πια να κρύψει το σοκ της.

Εκείνος έκανε να φύγει, εκείνη έπαιρνε βαθιές ανάσες, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.

"Είναι ακόμη εκεί;", ρώτησε τον Στεφανόπουλο η νεαρή ηθοποιός προσπαθώντας να ηρεμήσει…

κείνη τη στιγμή ο Νίκολσον ξαναπετάχτηκε από πίσω της. "Θα περιμένω", της είπε φορώντας πια τα κλασικά μαύρα γυαλιά του με το γνωστό "πονηρό" ύφος ενώ η Λόρενς τα έχασε τελείως.

Άκρως απολαυστικό, αν μη τι άλλο, το περιστατικό.

Ζ. Κ.