Κρυφά παντρεμένη έναν χρόνο η Τζάνετ Τζάκσον

26.02.2013
Χωρίς να το πάρει κανείς είδηση η μικρή αδελφή του Τζάκο γιόρτασε ήδη την πρώτη επέτειο του γάμου της!

Η Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) αναγκάστηκε να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό για να διαψεύσει τις κακές γλώσσες που την ήθελαν από φρεσκοαρραβωνιασμένη μέχρι φρεσκοπαντρεμένη μυστικά με έναν "καραχλιδάτο" γάμο.

Παρεμπιπτόντως, γαμπρός ο Καταριανός δισεκατομμυριούχος Γουίσαμ Αλ Μάνα (Wissam Al Mana) τον οποίο η 46χρονη τραγουδίστρια γνώρισε πριν από τέσσερα χρόνια όταν είχε επισκεφτεί τη χώρα του για μια συναυλία.

"Οι φήμες σχετικά με έναν γάμο υπερπαραγωγή απλά δεν είναι αληθείς. Παντρεύτηκα πέρυσι σε μια ήσυχη, ιδιωτική και όμορφη τελετή", αποκάλυψε στο Entertainment Tonight η Τζάνετ Τζάκσον συμπληρώνοντας ότι αντί για δώρα, ο ένας έκανε εισφορά στην αγαπημένη παιδική φιλανθρωπία του άλλου.

Κλείνοντας τη δήλωσή της, η τραγουδίστρια παρακάλεσε να σεβαστεί ο κόσμος την ίδια και τον σύζυγό της δίνοντάς της χρόνο να χαρεί και να γιορτάσει.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την Τζάκσον και ο πρώτος για τον 37χρονο αγαπημένο της. Φίλοι του ζευγαριού αποκαλύπτουν ότι και οι δύο θέλουν να κάνουν οικογένεια τόσο πολύ που αν δεν τα καταφέρουν φυσιολογικά, είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν.
Ζ.Κ.