Νέα φιλιά και... πορνό για τον φυτούκλα της Ραφαέλι

07.02.2013
Μετά τα παθιασμένα φιλιά της Ισραηλινής καλλονής ο τυχερός κοινός θνητός δέχτηκε πολλές και διάφορες –ενδιαφέρουσες- προτάσεις.

Ο Τζέσε Χέιμαν (Jesse Heiman) είναι ό άντρας που βρέθηκε σε μια θέση που θα ζήλευε στο σύνολό του ο ανδρικός πληθυσμός.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε τη σκηνή όπου στο πλαίσιο ενός διαφημιστικού σποτ για το Σούπερ Μπόουλ μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί με την Μπαρ Ραφαέλι (Bar Refaeli). Και μάλιστα την εκδοχή χωρίς... περικοπές!

Στο δεύτερο, δείτε τον να κάνει μαζί με την "κολλητή" του πια, Μπαρ, φάρσα στον Τζέι Λένο (Jay Leno).

Ο διάσημος παρουσιαστής ζήτησε από τη Ραφαέλι να επαναλάβουν την επίμαχη σκηνή και εκείνη δέχτηκε με μεγάλη –και ύποπτη- χαρά μόνο που του ζήτησε να κλείσει τα ματάκια του.

Ο Τζέι το έκανε και περίμενε το φιλί. Έλα όμως που η πονηρή Μπαρ έκανε την αλλαγή και αντί για την ίδια το φιλί το έδωσε ο Τζέσε.

Η συνέχεια δεν μπορεί να περιγραφεί. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Όμως φαίνεται ότι οι δουλειές του Σέιμαν άνοιξαν και προς μια άλλη αγορά καθώς, όπως έγινε γνωστό, προσεγγίστηκε από μια εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό.

Ο Μάικ Κούλις (Mike Kulich), παραγωγός των Assence Films εξηγεί ότι "ψάχνουν κάποιον για τον ρόλο του μέσου (!) άντρα" και πιστεύουν ότι ο Τζέσε τους κάνει "γάντι". Η απάντηση του νεαρού δεν έγινε ακόμη γνωστή, αλλά… το σκέφτεται!

Ζ. Κ.