Η Jlο, ο νυν, ο πρώην, η νυν του και τα παιδιά τους!

08.02.2013
Αυτό θα πει "πολιτισμός"! Η λατίνα σταρ γιορτάζει τα γενέθλια του γιου του πρώην συζύγου με όλη την οικογένεια σε τρελά κέφια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) χώρισαν το καλοκαίρι του 2011 ύστερα από επτά χρόνια γάμου έχοντας μαζί τα 4χρονα –σήμερα- δίδυμα Μαξ και Έμ.

Από τον Οκτώβριο του 2011 η 43χρονη σταρ είναι ζευγάρι με τον 26χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) και ο Άντονι με το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα (Shannon de Lima) από τον Ιανουάριο του 2012.

Τη στιγμή που οι φήμες ήθελαν την JLo να φοράει την κουλούρα με το μωρό της, ο πρώην σύζυγός της λέγεται ότι χώριζε από τη δική του αγαπημένη.

Να όμως που όπως αποδεικνύουν –περίτρανα- οι ίδιοι, όχι μόνο δεν υφίσταται χωρισμός, αλλά όλοι οι πρώην και οι νυν είναι τόσο αγαπημένοι και καμαρώνουν για τη "μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένειά τους".

Η Τζένιφερ, ο Κάσπερ, ο Μαρκ και η Σάνον μαζεύτηκαν όλοι μαζί στο σπίτι του 43χρονου διάσημου μουσικού για να γιορτάσουν μαζί τα 12α γενέθλια του γιου του, Κρίστιαν. Φυσικά παρόντα και τα τέκνα του πρώην ζεύγους και μερικοί ακόμη φίλοι.

"Χρόνια πολλά Κρίστιαν!!!!!!!!!!!#πάρτι στο σπίτι#ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!", έγραψε στο Twitter της η Λόπεζ δίπλα στη φωτογραφία-πειστήριο που ανέβασε για του λόγου το αληθές.

Πράγματι, όπως μπορείτε να δείτε και στην εν λόγω φωτογραφία όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας χαμογελούν ευτυχισμένα με τον εορτάζοντα σε περίοπτη θέση στη μέση και δίπλα του τον 8χρονο αδελφό του, Ράιαν στην αγκαλιά της Σάνον.

Για την ιστορία, η μαμά του Κρίστιαν και του Ράιαν και πρώην σύζυγος του Άντονι, Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres) δεν ήταν παρούσα. Ίσως του χρόνου;

Ζ. Κ.