Άστον Κούτσερ: η άγνωστη περιπέτεια της υγείας του

29.01.2013
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χρειάστηκε να πάει ο γνωστός ηθοποιός καθώς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν του... "πήγε" καθόλου.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) "ντύθηκε" τον ρόλο του Στιβ Τζομπς (Steve Jobs) στην τελευταία του ταινία αλλά η "πρεμούρα" του να μπει στο πετσί του ρόλου του κόστισε την υγεία του.

Φαίνεται ότι ο συν-ιδρυτής της Apple που χάθηκε τόσο πρόωρα το 2011 από καρκίνο στο πάγκρεας ακολουθούσε μια αποκλειστικά φρουτοφαγική διατροφή, την οποία ασπάστηκε και ο 34χρονος σταρ για λίγο καιρό πριν αρχίσουν τα γυρίσματα.

Έλα όμως που κάτι δεν πήγε καλά και ο οργανισμός του Κούτσερ κατέρρευσε. Ή μάλλον η κοιλιακή του χώρα!

ύο μέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα πήγα στο νοσοκομείο διπλωμένος από τον πόνο, ενώ οι τιμές στο πάγκρεάς μου είχαν... ξεφύγει. Ήταν πραγματικά τρομακτικό", αποκάλυψε ο Άστον μιλώντας στο USA Today αναφερόμενος σαφώς στην ασθένεια που κόστισε τη ζωή στον Στιβ Τζομπς τον οποίο μόλις που ετοιμαζόταν να ενσαρκώσει.

Τέλος καλό όλα καλά για τον ηθοποιό που κατά τη διάρκεια της "μελέτης" που έκανε για τον χαρακτήρα του, ανακάλυψε τα κοινά που έχουν οι δυο τους.

"Και οι δύο ενδιαφερόμαστε πολύ για την τεχνολογία, ενώ το γεγονός ότι εκείνος είναι ένας τύπος που έπεσε αλλά ξανανέβηκε στο άλογο και μάλιστα με επιτυχία είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι μπορούν να ταυτιστούν σε κάποιο σημείο της ζωής τους", εξήγησε ο Κούτσερ υπογραμμίζοντας πως έχει το ίδιο θάρρος με τον Τζομπς.

Κατά τα άλλα, έχοντας καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ο Άστον Κούτσερ ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο με την αγαπημένη του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis) η οποία προφανώς θα περάσει τους επόμενους μήνες στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Ζ. Κ.