Μέγκαν Φοξ: Ποιο Χόλιγουντ; Μόνο παιδιά θέλω!

29.01.2013
Ξαφνιάζει με τις δηλώσεις της η σέξι ηθοποιός που αποκαλύπτει ότι με τη μητρότητα ανακάλυψε το "κάλεσμά" της.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) έγινε μανούλα τον Σεπτέμβρη φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green).

Μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire η 26χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει αρχικά ότι θέλει να δώσει στον γιο της πολλά αδελφάκια.

"Θέλω να προσφέρω στον Νόα (Noah) όσο περισσότερο από τον εαυτό μου μπορώ. Και θέλω να κάνω πολλά παιδιά. Μόνο αυτό θέλω", εξομολογήθηκε με πάθος η σέξι ηθοποιός τονίζοντας ότι από τον γιο της παίρνει πια τη μέγιστη ικανοποίηση.

"Το μόνο που ήθελα σε όλη μου τη ζωή είναι να κάνω ένα παιδί και τελικά το έκανα", συνεχίζει η Μέγκαν η οποία αυτό τον καιρό προωθεί την ταινία της "This is 40". Μόνο που τώρα πια "όλο αυτό" δεν της είναι πολύ εύκολο.

"Δυσκολεύομαι πολύ πια να το κάνω αυτό, γιατί νιώθω ότι δεν είναι πια η δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να είμαι μαζί του", παραδέχτηκε η Φοξ φτάνοντας την κουβέντα και στον 39χρονη σύζυγό της, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του στα "Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και η Μέγκαν αποκαλεί τον Μπράιαν "αδελφή ψυχή" ενώ τονίζει ότι παρόλο που νιώθει τυχερή στην επιλογή του άντρα που έκανε, δεν σημαίνει ότι η σχέση δεν χρειάζεται δουλειά.

"Είμαστε πολύ διαφορετικοί μεταξύ μας, αλλά και πολύ ανεκτικοί. Προσπαθούμε να έχουμε υπομονή και δεν έχουμε καμία διάθεση να κάνουμε ο ένας τον άλλον σαν τον εαυτό του", υπογράμμισε η Μέγκαν.

Ζ. Κ.