Μπεν Άφλεκ: το τρελό "κόλλημα" με τον Μπραντ Πιτ

28.01.2013
Την ταινία της χρονιάς φαίνεται ότι γύρισε φέτος ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, όμως φαίνεται ότι ένα "θεματάκι άλυτο" με... συνάδελφο του έχει.

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη σε ένα ακόμη βραβείου που κέρδισε για το "Argo" του ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) -αυτή τη φορά στα SAG Awards- όμως μιλώντας στο Access Hollywood δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του για τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει "τέλειο άντρα και ηθοποιό".

"Τον αγαπώ τον Μπραντ Πιτ. Πιστεύω ότι είναι απίθανος. Μου αρέσει το πρόσωπό του, δεν θα πω ψέματα. Πιστεύω ότι είναι άψογος", εξέφρασε την αδυναμία του ο 40χρονος σταρ συμπληρώνοντας ότι αν μπορούσε να είναι κάποιος άλλος, τότε σίγουρα θα ήταν ο Μπραντ Πιτ.

Κατά τα άλλα ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος να θυμίσουμε είναι ο άντρας που ράγισε την καρδιά της Τζένιφερ Λόπεζ αφήνοντάς την σχεδόν στα σκαλοπάτια της εκκλησιάς, έχει πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και τα τρία τους παιδιά -δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Ζ. Κ.