Βικτόρια Μπέκαμ: "Είμαι φρικιό και ανασφαλής"

28.01.2013
Νομίζεις πως η Βικτόρια Μπέκαμ κάθεται όλη μέρα κι απολαμβάνει τα πλούτη της; Όχι, κύριε, το κορίτσι δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί έχει ανάγκη από δουλειά!

Σε μια συνέντευξη ποταμό στο βρετανικό Elle, η 38χρονη κυρία Μπέκαμ αποκαλύπτει πόσο ανθρώπινη και εύθραυστη είναι, παρά το παγωμένο χαμόγελο και την posh στάση της.

''Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους γύρω σου αλλά εγώ είμαι φρικιό όσον αφορά τον έλεγχο που θέλω να έχω πάνω στα πράγματα και κάποιες φορές είναι το στοιχείο αυτό που με δυσκολεύει.

Έχω μια συγκεκριμένη οπτική στο θέμα και θέλω να περνούν από εμένα και οι παραμικρές λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς αλλά το προσπαθώ'', τόνισε η Βικτόρια από το ρόλο του αφεντικού στη φίρμα ρούχων και αξεσουάρ που διοικεί.

Ως γνωστόν, η οικογένεια Μπέκαμ μετακόμισε πρόσφατα πίσω στη Βρετανία και η Βικτόρια δεν διστάζει ν είναι άκρως ειλικρινής σχετικά με τις ανασφάλειες που αφορούν τη σχέση που έχει με τον αντρούλη της, τον 37χρον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

''Όταν πάμε κάπου με τον Ντέιβιντ και υπάρχουν παπαράτσι που μας φωτογραφίζουν, σκέφτομαι πως οι φωτογράφοι ήρθαν για τον Ντέιβιντ κι όχι για μένα''.

Το ντελίριο ανασφάλειας της κυρίας Μπέκαμ συνεχίζεται με την ανασφάλειά της γενικά, όταν βρίσκεται δίπλα σε άλλους ανθρώπους. Για παράδειγμα, η Βικτόρια ανακαλεί τη στιγμή της επανένωσής της με τις υπόλοιπες Spice Girls στην τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

''Όταν είμαστε στη σκηνή με τις Spice Girls, πίστευα πως ο κόσμος βλέπει μόνο τις υπόλοιπες τέσσερις κι όχι εμένα''.

Ταυτόχρονα, στην ίδια συνέντευξη, η Βικτόρια παραδέχεται πως η ηθική της στο θέμα εργασία, είναι κάτι που θέλει να περάσει και στα παιδιά της:

''Δεν χρειάζεται να δουλεύω αλλά έχω ανάγκη τη δουλειά. Την ίδια ηθική έχει και ο Ντέιβιντ και θέλω και τα παιδιά μου να την διδαχτούν. Πιστεύω πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα δουλεύοντας σκληρά''.

Πάντως, η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη και σε πρόσφατη πρεμιέρα, ο εκπρόσωπος της 38χρονης κυρίας Μπέκαμ δικαιολόγησε την αργοπορία της Βικτόρια, τονίζοντας πως η Πος άργησε επειδή τάιζε την ενός έτους κορούλα της, Χάρπερ Σέβεν.

Πέρσι, η 38χρονη Μπέκαμ είχε μιλήσει για το δύσκολο εργασιακό και οικογενειακό της πρόγραμμα:

''Δεν θα πω ψέματα, είμαι κουρασμένη αλλά πολύ χαρούμενη με τη ζωή μου. Είμαι όπως κάθε γυναίκα που δουλεύει και έχει πολλά παιδιά. Είναι δύσκολο. Δεν κοιμάμαι πολύ''.

Κα. Π