Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην... απομόνωση

28.01.2013
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για την πριγκίπισσα της ποπ η οποία έχει μπει σε αυστηρή καραντίνα -και μάλιστα σε πολλά επίπεδα.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με το X Factor για την επόμενη χρονιά.

Με δεδομένη την αδυναμία του χαρακτήρα της, οι άνθρωποι της ομάδας της φέρονται ανήσυχοι ως προς το κατά πόσο θα μπορέσει να "κρατήσει τα λογικά" της και προσπαθούν να τη βοηθήσουν όπως μπορούν.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αρχικά δεν την αφήνουν ποτέ τελείως μόνη, ενώ της απαγορεύουν να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο καθώς θέλουν να αποφύγουν την ταραχή που μπορεί να της προκαλέσουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

"Η Μπρίτνεϊ δείχνει μπερδεμένη και οι άνθρωποί της θέλουν πάντα κάποιον μαζί της. Ανησυχούν για αυτά που βλέπει και ακούει και της απαγόρευσαν να χρησιμοποιεί το ίντερνετ αλλά ακόμη και το τηλέφωνο!", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" συμπληρώνοντας ότι η 31χρονη σταρ μιλά μόνο με την οικογένειά της στα τηλέφωνα των σωματοφυλάκων της.

Μέχρι τον χωρισμό της, ο αρραβωνιαστικός της ήταν συν-κηδεμόνας της μαζί με τον πατέρα της, αλλά τώρα πια τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει μόνος ο Τζέιμι Σπίαρς.

Κατά τα άλλα οι φήμες θέλουν την Μπρίτνεϊ να αναλαμβάνει ένα μεγάλο σόου στο Λας Βέγκας, αλλά ακόμη και σε αυτό το σημείο υπάρχει αγωνία για το αν μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Ζ. Κ.