Λιζ Χάρλεϊ: ποιος δηλητηρίασε τις αγάπες της;

25.01.2013
Μόλις γύρισε από το πρόσφατο ταξίδι της στην Αυστραλία η διάσημη βρετανίδα ανακάλυψε με φρίκη ότι κάποιος είχε επιτεθεί στα αγαπημένα της σκυλάκια.


Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία και την Αυστραλία όπου ζει ο αρραβωνιαστικός της, Σέιν Γουορν (Shane Warne).

Όμως αυτή της η επιστροφή ήταν πολύ οδυνηρή καθώς βρήκε δύο από τα πολλά αγαπημένα της σκυλιά πολύ πολύ άρρωστα με τον γιατρό να εντοπίζει συμπτώματα δηλητηρίασης.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι κάποιος το έκανε σκόπιμα γιατί μπορεί τα ζωντανά να έφαγαν από μόνα τους κάτι "κακό" στις βόλτες που έκαναν στην έκτασή γύρω από το σπίτι της αφεντικίνας τους. Όμως οι πιθανότητες είναι μισές μισές κατά τη Χάρλεϊ.

"Σπίτι μου σπιτάκι μου. Είναι υπέροχο που επιστρέφω αλλά δύο από τα σκυλιά μου είναι πολύ σοβαρά άρρωστα τις τελευταίες 48 ώρες. Ο κτηνίατρος πιστεύει ότι πρόκειται για δηλητήριο. Φρίκη", έγραψε στο Twitter της η σταρ δίνοντας στη συνέχεια και άλλα στοιχεία για την όχι και τόσο ευχάριστη εξέλιξη στην υγεία τους.

Ζ. Κ.