Διαζύγιο για τον σκηνοθέτη της Στιούαρτ

26.01.2013
Ο άντρας που "φόρεσε" τα κέρατα στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) βλέπει τον γάμο του να λήγει -και τυπικά.

Ο Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τον καλοκαίρι απάτησε τον καλό της η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών τους σε "στενές, άκρως παρεξηγήσιμες -αν και κάπως ανεξήγητα δημόσιες" επαφές προκάλεσαν μέγα σκάνδαλο το οποίο κορυφώθηκε μετά τη δημόσια παραδοχή της κουτσουκέλας από την ίδια την άπιστη.

"Λυπάμαι βαθιά για τις πληγές και την ντροπή που προκάλεσα στους δικούς μου ανθρώπους και όλους όσους επηρέασα γενικότερα. Αυτή η στιγμιαία απρέπεια έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ όσο κανέναν άλλο, τον Ρομπ. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, συγνώμη", έγραφε στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε η Κρίστεν που τελικά είχε αποτέλεσμα γιατί -έστω και προσωρινά- είχε πιάσει.

Και αυτό γιατί ενώ οι φήμες ήθελαν τον Πάτινσον να είχε συγχωρήσει την καλή του, τελικά τώρα φαίνεται ότι εκείνος έληξε την ιστορία δια παντός.

Πάντως, οι σημερινές εξελίξεις αφορούν την άλλη πλευρά των άμεσα ενδιαφερομένων καθώς πληροφορίες θέλουν τη Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross) , σύζυγο του Σάντερς -και ομοίως... κερατού- να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το TMZ, η Ρος ζητά από τον Σάντερς κοινή κηδεμονία των δύο παιδιών τους, Σκίλα και Τένισον, διατροφή καθώς και τις αμοιβές των δικηγόρων .

Ζ. Κ.