Η Νάταλι Πόρτμαν εγκαταλείπει το Χόλιγουντ

25.01.2013
Άλλο πάλι και τούτο… Μετά το Όσκαρ η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να τα… βροντήξει;

Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) ετοιμάζεται όντως να μετακομίσει –και μάλιστα στο Παρίσι- όχι όμως επειδή εγκαταλείπει την ηθοποιία.

Όπως ανακοινώθηκε μόλις χθες, ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού είναι ο νέος διευθυντής της Όπερας του Παρισιού γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να ζήσει πια στη Γαλλία. Μαζί με την οικογένειά του.

Ο Μπενζαμέν Μιλπιέ (Benjamin Millepied) είναι ο χορογράφος που μεταμόρφωσε την Πόρτμαν στον "Μαύρο Κύκνο" στην ομώνυμη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι και τελικά της χάρισε τον Όσκαρ το 2010.

Ο Μιλπιέ άφησε τη θέση του ως χορευτής του New York City Ballet το 2011 όταν πήγε στο Λος ΄Αντζελες να ζήσει με την καλή του. Εκεί άνοιξε δική του σχολή χορού, την L.A. Dance Project, όπου και θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά ως τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν και θα αναλάβει επίσημα το πόστο του.

Ο ίδιος ο Μπενζαμέν δηλώνει απεριόριστα τιμημένος από την πρόταση που δεν περίμενε καθόλου και περιμένει με λαχτάρα τη νέα σελίδα στη ζωή του έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον 19 μηνών γιο τους, Άλεφ.
Ζ. Κ.