Τι ρόλο έπαιξε η JLo στον χωρισμό του πρώην;

25.01.2013
Ύστερα από έναν χρόνο δεσμού ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και η Σάνον ντε Λίμα (Shannon de Lima) χώρισαν. Μήπως η πρώην έβαλε λίγο το χεράκι της;

Η είδηση για τον χωρισμό του ζεύγους επιβεβαιώθηκε μόλις λίγες μέρες μετά τη μυστική συνάντηση που είχε ο 44χρονος μουσικός με την πρώην σύζυγό του.

"Ο Μαρκ δεν βγαίνει πλέον με το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα", επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Άντονι, Μπλάνκα Λασάλ (Blanca Lasalle) στο περιοδικό "People" προσθέτοντας ότι ο χωρισμός που έγινε στα μέσα Ιανουαρίου ήταν πολύ φιλικός.

Έλα όμως που πηγές της New York Post συνδέουν τον χωρισμό με την επίσκεψη που έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στον Άντονι μόλις πριν από λίγες μέρες…

Πληροφορίες μεταφέρουν ότι η JLo επισκέφτηκε τον επί επτά χρόνια σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών της στο ξενοδοχείο "The Mark" στη Νέα Υόρκη.

Οι δυο πρώην σύζυγοι πέρασαν μαζί περίπου μιάμιση ώρα και πρώτος εθεάθη να φεύγει ο Άντονι, ο οποίος βγήκε από το ξενοδοχείο σκυθρωπός με κατεβασμένο κεφάλι. Λίγη ώρα μετά ακολούθησε και η 43χρονη σταρ απαστράπτουσα μη δείχνοντας να νοιάζεται για το ποιος τη βλέπει.

Τι συνέβη πραγματικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει, όμως δεν μπορεί παρά τα δύο γεγονότα να συνδέονται κάπως μεταξύ τους, λένε οι κακές γλώσσες.

Κατά τα άλλα, η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει δίπλα στον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) παρόλο που εξέφρασε δημοσίως την ανασφάλειά της καθώς αναρωτήθηκε "τι της βρίσκει και δεν ψάχνει καμιά πιο νέα".

Ζ. Κ.