Πού έχωσε το στήθος της η Χάλι Μπέρι;

25.01.2013
Μια πολύ παράξενη "πρωτοβουλία" πήρε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και άφησε συνεργείο και συνεργάτες με το στόμα ανοιχτό.

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) έχωσε το στήθος της μέσα σε ένα μπολ με σάλτσα γκουακαμόλε στα γυρίσματα της ταινίας "Movie 43" και την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πίτερ Φάρελι (Peter Farrelly) στο Reddit και συγκεκριμένα στην ενότητα "Ρώτα με ο,τιδήποτε", κλήθηκε να θυμηθεί ποιος σταρ τον εξέπληξε περισσότερο στα γυρίσματα ταινίας.

"Σίγουρα η Χάλι Μπέρι", απάντησε εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη και εξήγησε αμέσως. "Είχα λίγο άγχος που θα τη γνώριζα γιατί η σκηνή που είχαμε να γυρίσουμε ήταν λίγο εξωφρενική και φοβόμουν πώς θα αντιδρούσε. Εκείνη όμως, όχι μόνο το έκανε, αλλά της φάνηκε και λίγο… μαλακή οπότε μας ζήτησε να προσθέσουμε λίγη δράση ακόμη, όπως και κάναμε προσθέτοντας μερικά κομματάκια εκτός σεναρίου. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, η σκηνή της είναι με ένα ζευγάρι που παίζει 'Θάρρος ή αλήθεια' στο πρώτο ραντεβού τους και ανάμεσα στα πράγματα που αποφάσισε να κάνει από μόνη της είναι να χώσει το γυμνό στήθος της σε ένα μπολ γκουακαμόλε".

Στο τρέιλερ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από τη σκηνή με το παιχνίδι στο εστιατόριο, όχι όμως τη σκηνή με τη σάλτσα…

Ζ. Κ.