Ριάνα: Τι στοιχειώνει τη ζωή της;

21.01.2013
Τελευταία δημοσιεύματα επιχειρούν να ερμηνεύσουν γιατί η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έληξε πολύ άσχημα το 2009 αφού εκείνη τις… έφαγε κανονικότατα και εκείνος παραπέμφθηκε σε δίκη η Ριάνα (Rihanna) φαίνεται ότι γύρισε ξανά στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. Γιατί όμως;

Όπως αναφέρουν πηγές του περιοδικού "Look" η αιτία κρύβεται στην παιδική της ηλικία και τα τραύματα που της άφησε η συμπεριφορά του πατέρα της, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά και επανειλημμένα για τα "θέματά" του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

"Η Ριάνα προσπάθησε να ξεφύγει από όλα αυτά αλλά δεν μπορεί. Σε στοιχειώνουν όλα αυτά θέλεις δεν θέλεις", υποστηρίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που επιτρέπει στον Κρις Μπράουν να της φέρεται με αυτό τον τρόπο.

"Δεν μοιάζει να το αντιλαμβάνεται αλλά δεν μπορεί και να το χειριστεί", συνεχίζουν οι πηγές, χαρακτηρίζοντας τη σχέση "τοξική" και υπογραμμίζοντας ότι παρά την επανασύνδεση, ο Μπράουν συνεχίζει να βγαίνει και με την άλλη αγαπημένη του, Καρουές Τραν (Karroueche Tran).

Z. K.