Η Ντέμι Μουρ κάνει... "τεκνοθεραπεία". Και αποδίδει!

21.01.2013
Την υγειά της φαίνεται ότι βρήκε η 50χρονη σταρ η οποία μετά το αλκοόλ, και τα ψυχοφάρμακα το έριξε στα… τεκνά!

Όσο έκλαψε έκλαψε για τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και το κέρατο που της έριξε η Ντέμι Μουρ.

Τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να έχει ξεσαλώσει μην αφήνοντας τεκνό για τεκνό που βρίσκεται στον δρόμο της για… παρηγοριά!

Ο χωρισμός των δύο σταρ τον Σεπτέμβριο του 2011 άφησε τη Μουρ στα πατώματα, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από κλινική αποτοξίνωσης.

Τελικά –και ενώ ο Κούτσερ φέρεται έτοιμος για τον επόμενο γάμο- φαίνεται ότι η γιατρειά ήρθε από αλλού.

Έχοντας ρίξει τον μέσο όρο της σε ηλικίες κάτω των 30 (!) η Ντέμι λέγεται ότι φλερτάρει σαν τρελή και τελικά… ξανανιώνει.

Διάφορα ονόματα έχουν σχετιστεί με το δικό της τον τελευταίο καιρό ενώ οι πληροφορίες που έρχονται από το τελευταίο σαββατοκύριακο είναι άκρως γαργαλιστικές.

Η Ντέμι πέρασε τις τελευταίες τρεις μέρες στο Amansala Eco Chic Resort Spa όπου αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να φλερτάρει έντονα με τουλάχιστον δύο νέους άντρες, με τους οποίους σημειωτέον λίγο αργότερα αποσύρθηκε στη σουίτα της.

"Η Ντέμι έδειχνε να διασκεδάζει απόλυτα φλερτάροντας με αυτούς τους άντρες", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia" συμπληρώνοντας ότι το όλο ροζ ζήτημα ήταν κοινό μυστικό ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Το τελευταίο όνομα που "παίζει" αυτές τις μέρες είναι αυτό του 27χρονου μοντέλου Μπλέικ Κορλ-Μπαϊέτι (Blake Corl-Baietti), ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων "εσώκλειστος" στο σπίτι της Ντέμι.

"Η Ντέμι είναι πιο ευτυχισμένη από όσο ήταν εδώ και καιρό", υποστηρίζουν φίλοι της σταρ. Ε… Πώς να μην είναι δηλαδή;

Ζωή Κίττα