Παπαρίζου: Το μεγάλο μυστικό στην κόντρα με τον Τόνυ

15.11.2012
Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τη δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη, αφού ο νέος έρωτας της Έλενας, μάς πήρε τα μυαλά.

Ασχολούμαστε με αυτόν κι αν παντρεύεται ή συγκατοικεί, που σχεδόν ξεχάσαμε το ανοιχτό μέτωπο πoυ έχει με τον πρώην της για το μοίρασμα της περιουσίας. Και να που ένα ρεπορτάζ του Star επανέφερε το θέμα στη δημοσιότητα, αλλά τούτη τη φορά με μπόλικο... μυστήριο!

Ένα μεγάλο μυστικό, σου λέει, είναι ο άσος στο μανίκι της Έλενας στην άγρια κόντρα με τον πρώην της. Και το μυστικό αυτό είναι ένα έγγραφο που έρχεται από την Σουηδία! Εξάλλου, δικηγόροι εκεί, έχουν αναλάβει την πλευρά της για τα περιουσιακά στοιχειά και την μοιρασιά που διεκδικεί ο Μαυρίδης.

Μάλιστα, όπως ακούσαμε, ενώ ο Τόνυ επισκέφτηκε το δικηγόρο του για να στείλουν ένα εξώδικο στην Παπαρίζου, τελικά δεν το έκανε ποτέ. Χμ... Το... έγγραφο φανταζόμαστε είναι στο.. δρόμο και μέχρι να έρθει στην Ελλάδα, η Έλενα χαίρεται τον έρωτα της με τον Ανδρέα Καψάλη. Ο, δε, Μαυρίδης φαίνεται ότι έχει «παγώσει» το θέμα, αφού δεν έχει προχωρήσει ούτε στην «διαιτησία» που επιθυμούσε.