Το ατύχημα που λαχτάρησε την Άνιστον

15.11.2012
Δύσκολες στιγμές λέγεται ότι πέρασε τον τελευταίο καιρό η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που βρέθηκε και πάλι στα νοσοκομεία.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έπεσε και έσπασε το χέρι της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquirer, το ατύχημα έγινε σε σχολείο του Βόρειο Χόλιγουντ, όταν η Νάνσι Ντάου (Nancy Dow) έπεσε στα σκαλιά της εισόδου καθώς πήγαινε να ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

"Η κυρία έπεσε στα σκαλιά του σχολείου και όταν ο επιστάτης πήγε να τη βοηθήσει να σηκωθεί, του είπε ότι ο πόνος ήταν αφόρητος", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες προσθέτοντας ότι η Ντάου μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με νοσοκομειακό που έσπευσε στον χώρο.

Οι γιατροί της έβαλαν γύψο και η μητέρα της 43χρονης σταρ επέστρεψε στο σχολείο για να ρίξει την ψήφο της, σε περίπτωση που είχε κανείς την απορία!

Το σπάσιμο από μόνο του δεν θα ήταν κάτι τόσο σπουδαίο, όμως σε συνδυασμό με το εγκεφαλικό που υπέστη η Νάνσι πριν από έναν χρόνο η κατάσταση κρίθηκε πιο επικίνδυνη.

Οι δύο γυναίκες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις επί χρόνια, όμως όπως έχουν δημόσια παραδεχτεί αμφότερες, το χάσμα μεταξύ τους έχει γεφυρωθεί πλήρως. Σιδερένια…

Ζ. Κ.