Σοκ: η Εύα Λονγκόρια πετσόκοψε τα μαλλιά της

14.11.2012
Η μικροσκοπική λατίνα σταρ είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- και για τα πανέμορφα μακριά μαλλιά της. Τι την έπιασε, λοιπόν, και τα κατέστρεψε.

Έχει χιούμορ η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) και της αρέσουν οι φάρσες. Η τελευταία που έκανε ήταν ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη και σε αυτό τη βοήθησε πολύ ο κομμωτής της, Κεν Πέιβς (Ken Paves).

Η 37χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από το σίριαλ "Νοικοκυρές σε απόγνωση", κοινοποίησε χθες τη φωτογραφία που βλέπετε επάνω στη σελίδας της στο WhoSay, προκαλώντας σοκ στους θαυμαστές της.

"Σας αρέσει το νέο μου λουκ;" Ρωτούσε τον κόσμο της η Εύα κρατώντας αγκαλιά τον κομμωτή της με τα μαλλιά της εμφανώς κοντά και… ανάκατα!

Όμως όχι… Η Εύα δεν τρελάθηκε να κόψει τα μαλλιά σήμα κατατεθέν της. Απλά ήθελε λίγο να διασκεδάσει, φόρεσε την ανάλογη περούκα και το έριξε στην πλάκα μπροστά από την κάμερα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως παρά το αρχικό σοκ, οι αντιδράσεις που είχε από τους θαυμαστές της δεν ήταν καθόλου αρνητικές. Για την ακρίβεια στους περισσότερους που σχολίασαν το νέο λουκ άρεσε το κούρεμα.

Μήπως η όλη ιστορία ήταν ένα τεστ για να τσεκάρει τις διαθέσεις του κόσμου η Εύα πριν το κάνει τελικά το βήμα; Θα δείξει.

Ζωή Κίττα