Κίντμαν: όταν με χώρισε ο Κρουζ έχασα τον κόσμο

14.11.2012
Τι έπαθε τον τελευταίο καιρό και μιλά συνέχεια για τον πρώην άντρα της η αυστραλή σταρ είναι άγνωστο όμως αυτό κάνει. Και μάλιστα δίνοντας λεπτομέρειες που θα μπορούσε να αποφύγει.

"Εγώ πίστευα ότι η ζωή μας ήταν τέλεια", παραδέχτηκε η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) αναφερόμενη στο σοκ που έπαθε όταν ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) έβαλε –τελείως ξαφνικά όπως υποστηρίζει εκείνη- τέλος στον γάμο τους ύστερα από 10 χρόνια.

Μιλώντας στο περιοδικό "DuJour" η 45χρονη σταρ δεν ντράπηκε να αποκαλύψει ότι της πήρε πολύ χρόνο να γιατρευτεί από το ολοκληρωτικό σοκ που της προκάλεσε η απόφαση του τότε συζύγου της να χωρίσουν.

"Ζούσαμε μέσα σε μια γυάλα. Μόνο εμείς οι δύο. Και ήμασταν πολύ εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο", ομολόγησε η Νικόλ τονίζοντας πως αγαπούσε τόσο πολύ τον Τομ που "θα έφτανε μέχρι την άκρη του κόσμου μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη".

"Τον αγαπούσα τρελά και με πάθος, ολοκληρωτικά. Όμως ήμουν απίστευτα παρορμητική και αφελής", συνέχισε την εξομολόγηση η Κίντμαν η οποία εδώ και έξι χρόνια είναι παντρεμένη –και απόλυτα ευτυχισμένη- με τον τραγουδιστή της κάντρι, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) με τον οποίο έχουν μαζί δύο κόρες, την 4χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 2χρονη Φέιθ.

"Σήμερα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ", ομολογεί η Νικόλ Κίντμαν τονίζοντας πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που γνώρισε τον νυν σύζυγό της.

"Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που νοιάζεται και με κάνει να νιώθω ασφαλής", ομολογεί γλυκά η Νικόλ συμπληρώνοντας ότι δεν τους αρέσει να είναι χώρια ούτε στιγμή.

Ζ. Κ.