Ο Χατζηγιάννης δεν είναι «ο άντρας του σπιτιού»!

09.11.2012
Άντε να κάνει πρεμιέρα και το Dancing with the stars και να χαλαρώσει λίγο το υπέρλαμπρο ζεύγος Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης τις κοσμικές εμφανίσεις.

Και κυρίως τις δηλώσεις για τον έρωτα τους. Δε λέω μια χαρά πανέμορφο και τα μάλα ταιριαστό είναι το ζεύγος και σου φτιάχνει την αισθητική να τους βλέπεις έτσι ερωτευμένους να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Αλλά, πολλές δηλώσεις βρε παιδί μου.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό με πρόβες και πρεμιέρες έχουν πει τόσα πολλά που έγκωσα η έρμη. Όχι, ημερομηνία γάμου ακόμη δεν έχουν δώσει, αλλά και οι δύο συμφωνούν ότι η σχέση τους είναι σοβαρή. Ο ένας λέει ότι είναι έτοιμος να πάει η σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και η άλλη δηλώνει ότι η σχέση τους έχει ήδη πάει παρακάτω, αφού συζούν.

Ωστόσο, η δήλωση η καλή η γεμάτη απορίες είναι η τελευταία που έκανε ο Χατζηγιάννης στη θεατρική πρεμιέρα της αγαπημένης του. Ο αοιδός δήλωσε ότι «δεν είμαι ο άντρας του σπιτιού» κι εσύ που τον ακούς, απορείς τι θέλει να πει με αυτό. Αλλά ο άνθρωπος το εξήγησε λίγο παρακάτω.

"Δεν είμαι ο άντρας του σπιτιού, με την έννοια ότι δεν κάθομαι και πολύ στο σπίτι! Δουλεύουμε πολύ και οι δυο, αλλά πάντα βρίσκουμε προσωπικό χρόνο». Και σου δημιουργεί νέες απορίες κι ενστάσεις, αν είσαι άντρας. Γιατί, Μιχάλη μου απορούμε, οι άντρες κάθονται στα σπίτια (αν δεν είναι άνεργοι) και οι γυναίκες δουλεύουν; Ή οι άντρες στον ελεύθερο χρόνο τους αράζουν σπίτι; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς να μας πεις γιατί είναι γεμάτα τα καφενεία (στα χωριά) και οι καφετέριες από άνδρες;