Αντέλ: θα κάνω δίαιτα αν έχω πρόβλημα στο σεξ

09.11.2012
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το βάρος της διάσημης τραγουδίστριας, όμως τώρα… μιλά εκείνη.


Από τη στιγμή που έγινε διάσημη, η Αντέλ (Adele) έχει ακούσει πολλά και διάφορα για το πάχος της, με "κορυφαία" τα δημόσια σχόλια του Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld), ο οποίος βέβαια ζήτησε συγνώμη που την είχε αποκαλέσει "χοντρή" και το… μάζεψε.

Η ίδια η 24χρονη σταρ που πρόσφατα έγινε μανούλα αποκαλύπτει ότι με τον καιρό έχει μάθει να μην την αγγίζουν τα σχετικά σχόλια και να τα αγνοεί.

Στη βιογραφία της που κυκλοφορεί αυτό την εβδομάδα η Αντέλ καταπιάνεται και με το θέμα, φυσικά.

"Διάβασα κάποια στιγμή ένα σχόλιο στο YouTube που νόμιζα ότι θα τάραζε. Με αποκαλούσαν 'δοκιμαστή για πίτες'", θυμήθηκε η Αντέλ τονίζοντας όμως ότι τελικά δεν την ένοιαξε καθόλου.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, μάλιστα, επιμένει ότι δεν έχει κανένα σχέδιο να κάνει το χατίρι στους επικριτές της και να αρχίσει δίαιτα, εκτός και αν είχε σοβαρό λόγο.

"Θα έχανα βάρος μόνο αν επηρέαζε την υγεία μου ή τη σεξουαλική μου ζωή, θέμα που δεν υφίσταται, οπότε…", σημειώνει με χιούμορ η Αντέλ θέλοντας σαφώς να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τη ζυγαριά της.

Η Αντέλ καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, στις 19 Οκτωβρίου, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Σάιμον Κόνεκι (Simon Konecki).

Ζ.Κ.