Η Μπρουκ Σιλντς μιλά για την μεγάλη της απώλεια

08.11.2012
Η ηθοποιός που έγινε διάσημη κάνοντας ένα ακραία αμφιλεγόμενο ντεμπούτο στα 11 της χρόνια, έχασε τη μητέρα της πρόσφατα.

Η Τέρι Σιλντς (Teri Shields) υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, ο λόγος που η Μπρουκ (Brooke) μπήκε στη βιομηχανία του κινηματογράφου αφού η σιδηρά "μάματζερ" –όπως την αποκαλούσαν- δρομολογούσε πολύ προσεκτικά το κάθε βήμα, μην αφήνοντας την κόρη της να κάνει ρούπι χωρίς εκείνη, επί χρόνια.

Ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια, η Τέρι πέθανε την περασμένη Τετάρτη (31.10.2012) σε ηλικία 79 ετών.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν ήταν και οι καλύτερες καθώς από τη στιγμή που η Μπρουκ διεκδίκησε την ανεξαρτησία της –σε όλους τους τομείς- το γλυκό…χάλασε.

Ωστόσο η απώλεια παραμένει σημαντική και η 47χρονη σταρ εξέδωσε σήμερα μια σχετική ανακοίνωση στο περιοδικό "People".

"Η μητέρα μου υπήρξε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και του ποια είμαι εγώ σήμερα. Την αγαπούσα, γελούσα μαζί της και τη σεβόμουν. Και παρόλο που είχε και τα δικά της προβλήματα, παρέμενε πάντα η μαμά μου", έγραψε λακωνικά η Μπρουκ Σιλντς για τη γυναίκα που κατακρίθηκε έντονα όταν επέτρεψε στην 11χρονη τότε κόρη της να ερμηνεύσει τον ρόλο της πόρνης στην ταινία του Λουί Μαλ "Pretty Baby", το 1978. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Βέβαια η καριέρα της Μπρουκ είχε δρομολογηθεί από πολύ νωρίτερα όταν σε ηλικία 11 μηνών η μαμά της την "έκλεισε" για να διαφημίσει ένα παιδικό σαπούνι. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα διαφημιστικά ώσπου η νεαρά βγήκε στο γυαλί και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή.

Η "Γαλάζια Λίμνη" (1980) και η "Ατέλειωτη Αγάπη" (1981) είναι δύο από τις ταινίες σταθμούς στην καριέρα της (θυμηθείτε τα στα βίντεο που ακολουθούν).

Ζ. Κ.